Lokalbokning

Vi vill att Campus Dalsland ska vara en naturlig mötesplats för såväl våra studenter som för dig som är verksam i Dalsland. Våra lokaler är i första hand utbildningslokaler, men i mån av plats finns det möjlighet att låna lokaler för alla sorters möten; fysiskt, digitalt eller hybrid – det avgör du!

Lokalalternativ

Våra lokaler är planerade och designade för att skapa stimulerande möten. Som stöd för det finns WiFi, högtalare med mikrofon, skärmar med uppkoppling via USB och HDMI samt whiteboard i alla rum.

Campus Dalslands största lokal rymmer 30 personer vid skolsittning, men går även att möblera efter era önskemål. Utöver det finns tre föreläsningssalar där 12-15 personer kan sitta beroende på möblering. Om ni vill jobba i mindre konstellationer, eller om du behöver sitta själv, kanske något av våra två konferensrum (6-9 personer) är ett alternativ. Alla lokaler har dessutom tillgång till våra gemensamma mingelytor där det även finns utrymme för social samvaro, fikapaus eller möten i mindre grupperingar.

Gemensamma lokaler, utrustning och fika

Hos oss kan du använda vår matsal där det finns kyl/frys och mikrovågsugnar samt porslin, bestick, glas och liknande. Önskar du boka kaffe/te, fika eller lunch kan du göra det via Brittas Café på Dalslands sjukhus som finns i närliggande lokaler. Du når dem på telefon 0730-53 18 71.

Observera att vi på Campus Dalsland inte har möjlighet att hjälpa er med bokning av mat/fika utan att ni sköter den delen av bokningen själva. Tänk även på att våra lokaler primärt är utbildningslokaler vilket gör att schemalagd studietid alltid är prioriterad och att det kan vara pågående utbildning i huset samtidigt som ni är här.

Hitta hit

Parkering finns tillgänglig på norra sidan av Campus (samma sida som entrén) se karta och vägbeskrinvning här. Infarten från väg 166 är skyltad Campus Dalsland (ej samma infart som till Dalslands Sjukhus).

Önskar du boka fler datum ange det i fältet "Övriga önskemål". Vi återkopplar på angiven mejladress.

Bekräftelse av bokning skickas till avsändaradressen inom ett par dagar.

Har ni frågor eller funderingar är det bara att ni höra av er. Välkomna!


Namn på organisation som önskar boka lokal.Beskriv hur många som deltar vid tillfället.

Namn på person som ansvarar för bokningen.Sidinformation

Senast uppdaterad:
18 juni 2024
Sidan publicerad av:
Sofia Magnusson