Om kakor

Campus Dalslands webbplats använder kakor. En kaka är en textfil med information som lagras på besökarens dator, som normalt används för att förbättra webbplatsen för besökaren.

Du som besökare på en webbplats som använder kakor ska enligt lag få information om att webbplatsen innehåller kakor, vad de används till och hur man kan välja bort dem.

På vår webbplats används både sessionkakor och permanenta kakor. När du besöker webbplatsen skickas en sessionskaka mellan din dator och vår webbserver för att bland annat underlätta navigering. Kakan försvinner när du avslutat besöket. En permanent kaka stannar kvar på din dator även efter att du har slutat surfa.

Du som inte vill att webbplatsen använder kakor kan stänga av funktionen i webbläsarens säkerhetsinställningar. Du kan också ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång webbplatsen försöker sätta en kaka i din dator.

Om du inte vill att kakor lagras på din dator kan funktionen stängas av i din webbläsares inställningar. Då kommer inga kakor att lagras, men det betyder också att vissa funktioner på webbplatsen inte kommer att kunna användas fullt ut.