Folkuniversitetet tillsammans med Högskolan Väst erbjuder uppdragsutbildningar på Campus Dalsland

Illustration: Sofia Magnusson

Folkuniversitetet tillsammans med Högskolan Väst erbjuder nu två utbildningar som vänder sig till arbetsgivare och dess personal. Det är utbildningen Arbetsintegrerat ledarskap 60 hp samt kursen Introduktion till företagsekonomi, 7,5 hp

Arbetsintegrerat ledarskap

Arbetsintegrerat ledarskap är en 12-månaders distansutbildning för nya och blivande chefer och ledare i både privat och offentlig sektor. Kursinnehållet inkluderar ämnen som företagsekonomi, organisation och ledarskap, HR-management, arbetsrätt, hållbart ledarskap, praktiskt ledarskap, kommunikation och projektarbete. Deltagarna utvecklar en djup förståelse för affärsverksamhet, organisationsstrukturer, och ledarskapets olika aspekter.

Här hittar du mer information om utbildningen

Introduktion till företagsekonomi

Det första steget till att förstå affärsverksamheter är genom vår fristående kurs "Introduktion till företagsekonomi, 7,5 hp."

Det är en perfekt möjlighet att utforska grunderna i företagsekonomi med flexibiliteten att arbeta samtidigt som du tjänar högskolepoäng.

Här hittar du mer information om utbildningen

Folkuniversitetet

Folkuniversitetet, stiftelsen kursverksamheten vid Göteborgs universitet är ett studieförbund som bedriver folkbildning, uppdragsutbildning och skolverksamhet i Västra Götaland, Värmland och norra Halland. Folkuniversitetet har visionen och verksamhetsidén att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Folkuniversitetet uppdrag väst AB är ett helägt dotterbolag till stiftelsen som stärker organisationers och individers konkurrenskraft genom uppdragsutbildning i samverkan med företag och myndigheter.

Folkuniversitetet erbjuder också skräddarsydda upplägg och kurser vid behov. Ta kontakt med Folkuniversitet för att få mer information.

Kontakt

Kristoffer Everlund
Utbildningsledare
0520-990 91
kristoffer.everlund@folkuniversitetet.se

Sidinformation

Senast uppdaterad:
10 oktober 2023
Sidan publicerad av:
Oskar Andersson